Selecteer uw taal:
 
 
JANSEN TECHNOLOGY GROUP

Jansen Tholen B.V., Multi-tech Tholen B.V. en het Plasticentrum bundelen krachten in de Jansen Technology Group.

Sinds de oprichting van de destijds hetende Firma Jansen in 1985 is de organisatie enorm in omvang en disciplines gegroeid. De onderneming, die inmiddels de naam Jansen Tholen B.V. draagt heeft haar naam stevig gevestigd binnen de industriële sector als het gaat om machinebouw, elektrotechniek en industrieel onderhoud. Tijdens de groei van de onderneming is het belang van de klant altijd voorop blijven staan. Mede hierdoor werden er in de loop der jaren steeds meer disciplines aangeboden en nam het aantal bedrijfsactiviteiten toe. Zo werd in 2010 het Plasticentrum geopend, voortkomend uit de vraag van onze klanten naar kunststof plaatmateriaal. Multi-tech Tholen B.V. is een aantal jaren terug ontstaan door de enorme vraag naar het superfinishen van walsrollen, waardoor besloten werd om dit onder te brengen in een aparte divisie.
De klantgerichtheid van de organisatie heeft er mede toe geleid dat de externe communicatie /bedrijfspresentatie in de laatste jaren op een tweede plaats is gekomen. Uit een aantal onderzoeken van studenten van de Hogeschool Zeeland werd duidelijk dat het tijd was voor verandering en is er van nul af aan gestart met een positioneringstraject. Een uitgebreid onderzoek onder medewerkers, klanten en andere stakeholders heeft tot nieuwe inzichten geleid wat de basis vormt voor de vernieuwde structuur in de bedrijfsvoering waarbij de Jansen Technology Group wordt geïntroduceerd.

De Jansen Technology Group fungeert als een paraplumerk voor de drie ondernemingen Jansen Tholen B.V., Multi-tech Tholen B.V. en het Plasticentrum waarbij de drie disciplines aan elkaar gekoppeld zijn maar ook in staat zijn om los van elkaar te opereren.

Jansen Tholen B.V.

Het bedrijf waar het in 1985 allemaal mee begon en uitgegroeid is tot een metaalverwerkingsbedrijf met vele disciplines. Zo is Jansen Tholen B.V. de ideale partner op het gebied van engineering, machinebouw, verspaning en vlamspuiten, revisie en modificatie industrieel technisch onderhoud, elektrotechnisch installateur, industriële automatisering, machineverhuizingen en inductieservice.

Multi-tech Tholen B.V.

Deze onderneming is in de loop der jaren opgericht door de toenemende vraag naar het superfinishen/bewerken van walsrollen. Bij Multi-tech Tholen B.V. bent u aan het juiste adres voor superfinishing van walsrollen, inventarisatie en advies, bewerkingen van walsrollen, inwendige reiniging, maar ook voor het leveren van nieuwe walsrollen middels de leveranciersafspraken met Derics.

Plasticentrum

Dit onderdeel van de Jansen Technology Group is in 2010 officieel geopend en werkt sindsdien aan innovatieve technieken met kunststof. Hierdoor is het Plasticentrum niet alleen leverancier van diverse soorten kunststoffen maar ook in staat om diverse bewerkingen uit te voeren middels gepatenteerde methoden en kunnen diverse maatwerkoplossingen aangeboden worden